Срокове и доставка

Поръчки по телефон се приемат в часовете между 9:00 и 16:00часа!

Поръчки директно от магазина(от Бутона „Купи“) може да извършвате 24 часа в денонощието!

Доставяме в цялата страна с куриерска фирма Еконт Експрес до адрес на клиента или до офис на куриера в съответното населено място. Доставката се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни от потвърждаване на поръчката. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт

При получаване на пратка клиентът е длъжен да заплати куриерската такса, дори в случаите на отказана след преглед пратка. В подобни случаи клиентът следва да заплати куриерската такса в едната посока (от изпращача към получателя). Втората такса по връщане в обратна посока се поема от търговеца.

Методи на плащане

Поръчаните стоки могат да бъдат платени чрез опцията „Наложен Платеж“ по следния начин:

Плащане при доставка: При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера (включваща цена на стоките и цена на  куриерската такса на Еконт). Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в товарителницата придружаваща доставката. Хелиос ПС ЕООД не поема разходите по инкасо и застраховка на стоките.

За заплатената сума на „Наложен Платеж“ получавате касов бон, издаден от Фирма Хелиос ПС ЕООД .

Поръчаните стоки могат да бъдат платени и по банков път, за което е необходим предварителен контакт по телефона, с представител на магазина. В този случай клиентът заплаща на куриера само разходите за куриерската услуга.